Marija Vojnovi -Nešić (Delta Holding)

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je odličan! Energija i entuzijazam trenera u kombinaciji sa kvalitetnim primerima i jasnim sadržajem. Dobila sam alate i strukturu koja mi je potrebna da bih počela da se bavim koučingom.

Nataša Rakić

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ veoma je inspirativan. Dobra struktura treninga, uz jasnu sliku koučinga i koučing sesije. Ispunila sam svoj cilj zacrtan pre početka treninga i veoma sam zadovoljna. Iskoristiću ovo znanje da radim kako sa drugima tako i sa samom sobom.

Slađana Trikić (Komercijalna banka)

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ ispunio je sva moja očekivanja u pogledu sadržaja i načina izvođenja. Željeni rezultat je ostvaren uz puno smeha i u prijatnoj atmosferi. Radili smo mnogo i mnogo naučili, a trening završili puni entuzijazma.

Sanja Đorđević (Wurth)

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ dao mi je vetar u leđa da nastavim da se bavim koučingom i da nastavim da se usavršavam.

Sandra Barjaktarević

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je dobro struktuiran i odlično vođen. Sadržaj je prilagođen temi i mojim očekivanjima. Trener je bio vrlo inspirativan, posvećen i kompetentan.

Ivona Miličković

Prepoznala sam veliku vrednost koju mi je pružio trening „Umetnost i nauka koučinga“. Dobila sam sjajnu inspiraciju i motivaciju od trenera. Najveću korist sam prepoznala u uspešnom korišćenju otvorenih pitanja.

Vesna Stefanović

Trener na treningu „Umetnost i nauka koučinga“ bio je sjajan. Trener poseduje veliku količinu pozitivne energije i entuzijazma i postigla je dobru ravnotežu između teorije i prakse. Ovaj trening je prevazišao moja očekivanja u smislu učenja velikog broja tehnika i primetnog napretka uz praktične primere.

Sandra Savanović Stevanović

Na treningu „Umetnost i nauka koučinga“ ispunila sam sva tri cilja: saznanje o koučing strukturi, tehnike postavljanja pitanja i kako na bolji način upotrebiti boju glasa. Sjajan balans između teorije i vežbi. Dobili smo prave odgovore na naša brojna pitanja.

Gordana Panajotović

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ donosi spoznaju kako klijenta podržati kroz celovit koučing proces i uspostaviti kvalitetan profesionalni odnos, u kome klijent postaje inspirisan, motivisan i spreman da preduzme konkretne akcione korake.

Sandrina Špeh Vujadinović

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je veoma interesantan i koristan trening. Naučila sam mnogo korisnih tehnika, trening je bio interaktivan što mi je bilo najkorisnije. Zauzimaću drugačiji pristup klijentima, dobila sam nove alate i drugačiji pogled na ispunjenje svojih ličnih ciljeva.